top of page

Attract 

Videos

Jeg hjælper dig med at omsætte din værdi og ekspertise til korte, tiltrækkende videoer der taler dirkete til dine drømme kunder

Sig farvel til den konstante struggle ved at lave reels regelmæssigt

Hvis bare jeg kunne gøre noget, så jeg var ´on top of mind´ hos mine ideelle kunder?!

Har du før tænkt..

Du skriver en masse fine og værdifulde tekster på dine sociale platforme, for at opretholde en relation til dine følgere og potentielle kunder. Du har ofte en masse emner og værdifulde tanker du deler som opslag og måske også enkelte videoer/reels. Men du føler det er et kæmpe arbejde, og ofte får det ikke den synlighed og opmærksomhed du håbede på. 

Det der ofte tænder en ild i folk, får dem til at tænke, får deres opmærksomhed og en trang til at arbejde sammen med dig, er videoer hvor de ser dig og høre hvad du har på hjerte.  

 

Uanset hvor stærke dine indlæg er, så er dit budskab aldrig ligeså tydeligt som det er med video.  

Tiden er inde til at blive mere synlig.

Lad mig præsentere

Attract 

Videos

Attract videos er for selvstændige og iværksættere der ønsker at positionere sig stærkt og nå ud til sine drømme kunder. Det gøres med korte kvalitetsvideoer der indeholder dit budskab, din personlighed og værdi. 


 

En dag spækket med interessante samtaler, som som alt sammen fanges på en tiltrækkende måde og i høj kvalitet.


 

Resultatet?

>

Mindst et halvt år hvor du kan bruge videomaterialet ugenligt 

 

>

Du forstærker din synlighed og bliver ´top of mind´ hos din kunde

 

>

Du har konsekvent intregreret video på dine sociale medier. Og hey, det burde man virkelig ikke mangle i 2023.

 

Video er en game changer

Dig som person er hvad der gør, at du ikke kan sammenlignes med nogen andre. Du kan skrive de samme tekster som en anden, men måden I fortæller det på er forskellig. 

Det er styrken ved video. 

Med video kan du skille dig ud, fordi du kan vise meget mere af dig end hvad du kan med tekst. Dit budskab kommer tydligere ud, får mere kontekst og mere personlighed - hvilket gør, at din værdi og ekspertise kommer tydligere frem og din ideelle kunde vil ikke længere kunne ignorere dig. 

Hvordan foregår det

Vi starter med et møde (ofte over zoom) hvor vi snakker om visioner, din ekspertise og budskab. Jeg lærer altså dig og din virksomhed lidt bedre at kende. 

Du vil inden optagelsesdagen, modtage en forberedelsguide samt et skema med ideer til emner at tage, samt guide-lines. 

Jeg forbereder selv nogle spørgsmål og udsagn til dig også, som bliver præsenteret for dig på optagelsesdagen. 

Resultatet er fængende samtaler, interessante emner og vigtige snakke som bliver omsat til korte tiltrækkende videoer, du kan bruge på sociale medier. 

Design uden navn (10).jpg

Book Attract videos og brandfilm sammen og få 3500,- i rabat

✔️ Discovery call hvor vi snakker om dine visioner, budskab og hvad der gør dig og din virksomhed unik. 

✔️ 4 timers optagelse i forskellige settings og lokationer (inkl. lokationsbudget på 2800,- ) 

✔️ Et halvt års videomateriale  (26 videoer a 15-60 sekunder) i stående format der passer til SoMe, inklusiv undertekster. 

✔️ Alt forplejning på dagen inkluderet


 

INTRO TILBUD
(ved booking inden d. 1/3-23)

8500,-

15.000,- 

EX MOMS

EX MOMS

Attract 

Videos

Lokation
Ved Attract videos er der taget højde for et lokationsbudget på 2800 DKK, så du ikke bliver mødt af nogle overraskelser. Lokationen / placeringen udgør 90% af stemningen i dine videoer og derfor er det vigtigt at den er god. Jeg har selv flere steder der egner sig godt til video, men du er selfølgelig også altid velkommen til selv at foreslå steder eller komme med ideer. 

Videoerne
Du bestemmer selv, hvorvidt du ønsker alle 26 videoer med tale. Det er også muligt at lave nogle (eller alle) videoer uden tale, men med bevægelse. Se eventuelt eksempler på videoer uden tale under "Branding fotografering" og find Content videoerne nederst på siden. 

 

Ofte stillede spørgsmål:

Kan jeg betale i rater?

Ja! Du kan betale det på en gang eller over to gange hvor du betaler 1) ved opgavestart og 2) efter skydedagen. 

Hvor lang tid vil det tage mig?

Jeg tager det meste af processen i mine hænder. Vi har en samtale (ofte over zoom) hvor jeg lærer din virksomhed at kende, lytter til dine ønsker og ideer samt behov. Vi aftaler sammen, hvilke lokationer vi skal bruge til videoerne - men det er mig der står for at booke de forskellige steder. Vi afsætter 4 timer til optagelserne, så vi er sikre på at have nok tid til det hele samt til pauser og eventuel transport. Derudover skal du afsætte lidt tid selv, til at forberede emner du ønsker at snakke om. 

Hvor længe varer samarbejdet? 

Vores samarbejde kommer til at vare ca. 1 måned. Jeg ønsker ikke at vores samarbejde skal være stressende og jeg vil så gerne kunne give den bedste service og kvalitet. Det gør jeg bedst, hvis ikke der ligger tidspres bagved. 

Hvor mange lokationer skal der filmes på?

Jeg mener at 2-3 forskellige lokationer/settings er nok. Mere end dette kan gøre, at du kommer ud af den gode samtale og dit mindset. Det kan dog være, at pga. vejret eller beliggenhed, så er 1-2 ganske fint. 

Klar til at booke?

Jeg er SÅ KLAR til at skulle arbejde sammen med dig! Lad os få skabt dine drømme billeder og videoer! 🎉

Eller skriv en mail til mig på info@therees.dk

bottom of page