top of page
1.jpg

Dette kursus er skabt til dig der gerne vil videre med din fotografering og udvikle dig i din måde at tage familie / børne billeder på.

Jeg gætter på, at grunden til at du er havnet her er fordi du: 

 • Gerne vil give den bedste oplevelse til din kunde både før, under og efter en fotosession, men ikke helt ved hvad der skal til eller hvad det skal indeholde. 
   

 • Står stille med dine ideer og metoder til at få fantastiske billeder, uden at det bliver opstillet. 
   

 • Bruger meget af din energi på at spekulere over, om du nu også er god nok og kan levere det, din kunde forventer. 
   

 • Gerne vil have mere flow i arbejdet efter en session og aflevere dine billeder på en professionel måde. 
   

 • Ønsker at lære hvordan du skaber en succesfuld fotosession, fra en der har fundet formularen og gået vejen selv. 

Er det dig? For så er du nemlig landet det helt rigtige sted!

1E7A4559-334C-41AE-8E60-70D0F79FFA98.jpg

Jeg vil nemlig rigtig gerne lære dig: 

 • Hvordan du kan forberede din kunde (og dig selv) før en fotosession på den bedste måde, så du skaber gode start-rammer for et godt samarbejde. 
   

 • Alt hvad man skal vide for at blive klar til en fotosession. 
   

 • Hvordan man håndtere de lidt mere kaotiske og svære momenter under en fotosession + hvordan du får de mest fantastiske naturlige billeder - uden din kunde næsten opdager det ! 
   

 • Hvordan jeg holder styr på alle mine billeder og mine tips til bedre workflow i redigeringen.
   

 • Hvordan hele dit workflow efter en fotosession kan blive optimeret, så du ikke skal bruge ligeså mange timer. 
   

 • Hvordan du aflevere dine billeder til din kunde på en professionel måde, og kan skabe mersalg ud fra det. 

(se mere om kurset længere nede på siden her) 

Jeg har selv været der, og har nu endelig fundet "formularen" til en succesfuld fotosession og en god proces både før, under og efter. 

CU3A1598.jpg

Jeg har samlet alt den viden sammen, som jeg har lært gennem min tid som selvstændig fotograf. Da jeg selv startede ud, anede jeg intet om, hvordan andre fotografer greb tingene an - og jeg manglede en til at fortælle/vise mig hvad og hvor jeg kunne forbedre mig. 

Jeg ville ønske, at der var sådan et kursus som dette, der ville give mig indblik i, hvordan
tingene fungerer godt, og hvad der egenligt virker.

Her er nogle udtagelser fra mine kunder jeg har fotograferet, som er et godt eksempel på, at det her rent faktisk virker ;)

"Theresa er virkelig dygtig til hendes arbejde og hun tager sig tid til at tage billederne, uanset udfordringer. Hun fanger de mest fantastiske øjeblikke, nærmest uden man ser hun gør det. Og så er hun hurtig til at svare og sende dig billederne! Helt klart anbefalelsesværdig og bestemt ikke sidste gang vi får taget billeder hos Theresa!"

"Jeg giver Theresa min varmeste anbefaling. Hun tog nogle fantastiske billeder af vores familie ude i naturen. Billederne levede 100% op til mine forventninger. Jeg er så glad for vi tog kontakt til ligepræcis hende"

"Theresa tog de flotteste billeder af vores to børn på stranden. Selvom jeg frygtede om der ville være nogle gode billeder imellem, da den yngste på 2,5 år var lidt tvær i det, fangede Theresa bare de helt rigtige tidspunkter. Jeg vil til en hver tid vælge Theresa hvis vi igen skal have taget nogle naturbilleder! Hun er dygtig, sød og meget lige til"

• Kursets sammensætning •

Design uden navn (4).jpg

Modul 1

Fundament & forberedelse

Gennemgang af værktøjer til at skabe et godt fundment til en god forberedelse, både af din kunde og dig selv inden en fotosession. 
Du kommer igennem emner som er essentielle for at være godt klædt på til din succesfulde fotosession. 

Modul 2

Succesfuld fotosession

Du får på dette modul min formular til en succesfuld fotosession - gang på gang. 
Du vil komme med ud ´behind the scenes´ på en af mine familiesessions, hvor du vil indblik i mine teknikker, kameraindstillinger samt værktøjer til at håndtere situationerne som opstår. 

Modul 3

Effektfuldt workflow & salg af print

Min guide til at optimere dit workflow efter en endt fotosession. 
Du vil se hvordan jeg arbejder effektivt - uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Jeg synes, at det er helt vildt fedt at blive taget med på fotosession. Det giver et godt billede af hvordan en fotosession kunne se ud, og så giver det lidt ro i maven at vide hvordan andre gør. Desuden lærte jeg nogle nye tricks ift. redigering som jeg ikke vidste. Så det vil klart lette min redigeringstid. Virkelig fint kursus. Jeg er glad for, at jeg købte det! 

Emma
Tidligere kursist

Kan du mærke at det er noget for dig?

Sådan tager du din fotografering til næste niveau er for dig der lige er startet med at fotografere familier/børn, og mangler inspiration og guidance til at komme godt gennem hele proceduren - lige fra forberedelserne til aflevering af billederne. Det er også for dig som allerede er igang men som struggler med at finde din vej til en succesfuld process og glade kunder gang på gang. 

Din investering: 

3 online moduler, inkl. workbook 
Behind the scenes videoer til 2 af modulerne

Investering: 888,- DKK ex. moms 

MODULER: 
På hvert modul vil der være læse-stof. Der vil dog på modul 2 og 3 være video der primært vil udgøre begge modulers viden og derfor kun en smule tekst at skulle igennem. Du får adgang til alle moduler med det samme. 

STARTDATO: 
Så snart dit køb er gennemført, får du adgang til alt materiale og kan derfor starte med det samme.

EVIGHEDSADGANG: 
Du har adgang til alt materiale på kurset, så snart du har gennemført dit køb. Du kan altså derfor tage det fuldstændig i dit eget tempo, og finde det frem igen hvis du får brug for det. 

SUPPORT: 
Du er altid velkommen til at skrive til mig med spørgsmål eller andet. Det kan gøres via mail: info@therees.dk eller ved at skrive til mig på instagram. 
Det er også muligt at blive medlem af min facebook gruppe her, hvor andre fotografer- og interesserede indenfor familie fotografering også er medlem. 

“Theresas onlinekursus giver rigtig mange gode råd og fif, hvis man er i opstarten af sin fotobusiness. Med hendes fine overskuelige beskrivelser og videoer, gav det mig et rigtig fint indblik i hvordan en professionel fotograf skaber en god proces både før, under og efter en fotosession.

Desuden var hun super hjælpsom til at svare på uddybende spørgsmål undervejs. Jeg vil meget gerne give en anbefaling herfra”. 

Lisette
Tidligere kursist

Ofte stillede spørgsmål

Jeg er kun lige startet ud som hobby fotograf, er det noget for mig?

Ja - det er et helt ideelt kursus når du lige er startet ud ! Du vil få rigtig mange værktøjer, råd og viden som kan spare dig for måske et halvt års erfaring - hvis ikke mere. Det ville da være en badass måde at kickstarte sin fotobusiness på !

Hvor lang tid skal jeg afsætte til hvert modul ? 

Det variere en del i modulerne, ift. hvor meget tid der skal afsættes. Men mellem 20-40 minutter. Jeg anbefaler dog at du bruger ca. en time pr. modul så du har mulighed for at skrive ned og implementere det i din business. 

Hvad nu hvis jeg har nogle spørgsmål i løbet af kurset ? 

Du kan altid skrive til mig på mail eller via Instagram. Både når du er igang med kurset men også bagefter, hvis du f.eks har samlet alle dine spørgsmål eller hvis der pludseligt dukker noget op hos dig når du skal til at implementere det i din business. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre med din fotografering - og tage dig til NEXT LEVEL

YOU GOT THIS !
// Theresa 

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
bottom of page