Coach Maria Berry | Branding fotografering


Hvis ikke du kender Maria i forvejen, så bliver du nødt til det nu! Maria er så skøn en personlighed og hun har virkelig gang i hendes karriere som selvstændig coach.

Jeg fik æren af, at fotografere Maria i hendes favorit omgivelser, både i Aarhus hvor hun pt. holder til og i hendes egne omgivelser på hendes fine kontor og områderne omkring.

Vi havde virkelig en festlig dag til Marias branding fotoshoot hvor vi grinede, hyggede, dansede og havde det sjovt! Det har også resulteret i, at Maria og jeg har et fantastisk samarbejde i dag.

Jeg synes personligt, at Marias billeder og videoer reflekterer hendes personlighed og brand på en og samme tid. Hendes lattermilde, dejlige og rolige personlighed og på samme tid hendes professionalisme og gå-på-mod ift. hendes forretning. Det er så fedt at se, hvordan Maria også vælger at bruge hendes billeder og videoer på - bl.a. har hun brugt hendes videoer til at lave nogle fine reels på Instagram og et af billederne bruger hun faktisk som cover billede på hendes Podcast!

Maria har nemlig Podcasten "Vigtige Snakke" hvor hun snakker med skønne gæster der fortæller om noget de synes er vigtigt at snakke om. Hun har udviklet snakkekort, som de også taler ud fra i podcasten.

Tjek Marias Instagram og Podcast ud, for at se hvad hun laver og måske blive inspireret!

FØLG MED PÅ INSTAGRAM: