top of page

ALL-IN

Attract signatur pakke

Gå all-in på din visuelle tilstedeværelse og bliv "on top of mind" hos dit publikum og potentielle kunder. 

ALL-IN signaturpakken giver iværksættere og selvstændige mulighed for at skabe en forbindelse med deres drømmekunde og forblive on top of mind.

Og kan du genkende dette...

Er du iværksætter / selvstændig

Har du svært ved at være kontinuerlig og synlig på dine sociale medier? Fordi du ikke har noget at lægge op, fordi du ikke har billeder eller videoer der afspejler dig som person men på samme tid viser din professionalisme? Vender du tilbage til at bruge gamle selfies eller billeder fra nettet - eller føler du dig måske bare helt demotiveret? Måske lader du være med at poste noget, fordi du føler dig presset til det og fordi det mangler autencitet. 

Du ved at du bliver nødt til at være synlig på dine sociale medier, men hvordan gør man det med nemhed og selvsikkerhed? 

Jeg er her for at hjælpe dig!

Med ALL-IN signaturpakken skaber du en nemhed for dig selv i din forretning og du vil tiltrække flere drømme kunder!

Tiden er inde til at gå all-in!

Lad mig præsentere

ALL-IN

Attract signaturpakke

ALL-IN signaturpakken er for selvstændige og iværksættere der ønsker at positionere sig stærkt og nå ud til sine drømme kunder. For dig der ønsker at gøre det nemmere at skabe værdifuldt- og attraktivt content på dine sociale medier, og opnå drømmen om en visuel tilstedeværelse der matcher dig og dit brand.

 

En pakke der omfavner alt hvad du har brug for, for at stå mere ud i mængden og tiltrække dine drømmekunder med lethed. 


 

Redigeret-5.jpg

Resultatet?

>

>

>

Attraktive billeder og korte videoer til dine sociale medier samt hjemmeside, e-bog mm. 

 

En forstærket synlighed på alle dine platforme.

 

Forblive on top of mind hos dit publikum og potentielle kunder. 

 

>

Alt-i-en løsning der gør det nemmere for dig, at skabe værdifuldt content på farten. 

 

>

Billeder og videoer du vil kunne bruge i laaang tid!

 

Kombinationen af billeder og videoer

I 2023 bliver kombinationen af billeder og videoer en life-saver for dig og din forretning. 

Nye, friske og moderne billeder skaber en relation og en tryghed for dine følgere og potentielle kunder. Billeder af dig, din forretning, hvad du kan hjælpe med osv. skaber en dybde og rækker virkelig langt. Når du har kvalitetsbilleder der afspejler dig og din virksomhed, vil du have langt nemmere ved, konsekvent at kunne lave opslag og indlæg på dine sociale medier. 

Video er et format du ikke kan leve uden i 2023. Video er med til at showcase dig og din virksomhed på en helt unik måde. Med video kan du skille dig ud fra mængden og vise dine drømmekunder hvordan det er, at arbejde sammen med dig. Dit budskab bliver tydligere med video, får mere kontekst og mere personlighed - hvilket gør, at din ideelle kunde ikke længere kan ignorere dig. 

Kombinationen af billeder og videoer er altså en kæmpe fordel for dig, når du ønsker at tiltrække dine drømmekunder og sælge mere. 

Hvordan foregår det

Vi starter med et møde (ofte over zoom) hvor vi snakker om dine visioner, din ekspertise og budskab. Jeg lærer altså dig og din virksomhed lidt bedre at kende. 

Vi aftaler også på mødet her, hvilke videoer du ønsker. 

Du vil inden optagelsesdagen, modtage en forberedelsguide samt et skema med ideer til emner at snakke om (hvis du ønsker snakke-videoer) samt guide-lines. 

Jeg forbereder selv nogle spørgsmål og udsagn til dig også, som bliver præsenteret for dig på optagelsesdagen (igen, kun hvis du ønsker snakke-videoer)

På mødet aftales dato og tidspunkt for fotoshoot og optagelser også, samt vi snakker om hvilke lokationer der vil passe godt til dig og dit brand.  

1K4A5766.jpg
Redigeret-16.jpg
Redigeret-41.jpg
Redigeret-28.jpg

Book Signaturpakken sammen med Brandfilm og få 2500,- i rabat

✔️ Discovery call hvor vi snakker om dine visioner, budskab og hvad der gør dig og din virksomhed unik. 

✔️ Fotoshoot + optagelser en hverdag mellem 09.00 -17.00 i forskellige settings og lokationer (ca. 6 timer)

✔️ Et halvt års videomateriale  (26 Attract videoer a 15-60 sekunder) i stående format der passer til SoMe, inklusiv undertekster. 

✔️ 50+ branding billeder 

✔️ Forberedelsesguide og guide-lines mm. sendt til dig på forhånd, så du er top klar til dagen.

✔️Min sparring på alt (fx. hvilke outfits du skal have på eller hvad du skal medbringe)

✔️ Alt forplejning på dagen inkluderet


 

12.500,-

EX MOMS

OBS! Kun 2 pladser

Prisen stiger når pladserne er optaget

ALL-IN

Attract signatur pakke

OBS : Videoerne
Ud af de 26 attract videoer som er inkluderet i pakken, kan max. 13 stk. af videoerne være med tale/lyd og undertekster. Resten (eller alle hvis du ikke ønsker tale/lyd videoer) kan være videoer med bevægelse, uden lyd. Det er helt op til dig, hvor mange af dine 26 videoer du ønsker med tale/lyd og undertekster og hvor mange du ønsker med bevægelse. Så længe det max. er 13 stk. med tale/lyd. Alt dette finder vi ud af og snakker om, på planlægningsmødet. 

Videoerne med bevægelse er altid gode til at indsætte tekst/budskab henover. 


 
Lokation
Ved ALL-IN signaturpakken er der taget højde for et lokationsbudget på 2800 DKK, så du ikke bliver mødt af nogle overraskelser. Lokationen / placeringen udgør 90% af stemningen i dine videoer og billeder. Det er derfor vigtigt at den er god. Jeg har selv flere steder der egner sig godt til både videoer og billeder, men du er selfølgelig også altid velkommen til selv at foreslå steder eller komme med ideer. 

Ofte stillede spørgsmål:

Kan jeg betale i rater?

Ja! Du kan betale det på en gang eller over to gange hvor du betaler første rate ved opgavestart og anden rate før eller efter skydedagen. 

Hvor lang tid vil det tage mig?

Jeg tager det meste af processen i mine hænder. Vi har en samtale (ofte over zoom) hvor jeg lærer din virksomhed at kende, lytter til dine ønsker og ideer samt behov. Vi aftaler sammen, hvilke lokationer vi skal bruge til videoerne - men det er mig der står for at booke de forskellige steder. Vi afsætter 6 timer til fotoshoot og optagelser, så vi er sikre på at have nok tid til det hele samt til pauser og eventuel transport. Derudover skal du afsætte lidt tid selv, til evt. at forberede emner du ønsker at snakke om. 

Hvor længe varer samarbejdet? 

Vores samarbejde kommer til at vare ca. 1 måned. Jeg ønsker ikke at vores samarbejde skal være stressende og jeg vil så gerne kunne give den bedste service og kvalitet. Det gør jeg bedst, hvis ikke der ligger tidspres bagved. 

Hvor mange lokationer skal der filmes på?

Jeg mener at 2-3 forskellige lokationer/settings er nok. Mere end dette kan gøre, at du kommer ud af den gode samtale og dit mindset. Det kan dog være, at pga. vejret eller beliggenhed, så er 2 fx. ganske fint. 

Klar til at booke?

Jeg er SÅ KLAR til at skulle arbejde sammen med dig! Lad os få skabt dine drømme billeder og videoer! 🎉

Eller skriv en mail til mig på info@therees.dk

bottom of page