top of page

WORKSHOP:
Netværk og udvikling for selvstændige

Tilmeldingen er åben! 

Kom med til en vidunderlig workshop! 

Fyldt med netværk, udvikling, sparring og fotoshoot! 

Bliv en del af et helt unikt fællesskab med seje ildsjæle og powerfulde personligheder. En hel dag fyldt med værdifulde samtaler, nye bekendtskaber, sparring, tid foran kameraet, tips og gode råd og meget meget mere! 

Læs mere om workshoppen her på siden -> 

CU3A8401.jpg

NETWORKING IS THE NO. ONE UNWRITTEN RULE OF SUCCES IN A BUSINESS

En workshop med fokus på networking, udvikling og fotoshoot. 

HVAD ER "WORKSHOP: NETVÆRK OG UDVIKLING FOR SELVSTÆNDIGE" ? 

Vi mener at det, at have et godt netværk, at have muligheden for at gro, vækste og udvikle sig samt at have et visuelt godt førstehåndsindtryk, er de vigtigste ting for at komme godt fra start med din forretning. 

På workshoppen får du altså hele pakken på en enkelt dag. 

På workshoppen vil du møde nye bekendtskaber. Du vil få et nyt netværk, hvor I sammen kan gro, vækste og hjælpe hinanden. 

Det at skabe og have et netværk, er netop en af de vigtigste faktorer, i et liv som selvstændig. Et netværk af mennesker der på en eller anden måde, kan støtte og hjælpe en i processen. 

Du får muligheden for at bruge en hel dag sammen med andre ligesindede, som du kan sparre og connecte med. Efterfølgende kan I vedholde kontakten og fortsætte de gode snakke, samarbejder osv. 

Det er en gave at have et godt netværk! 

1K4A1737.jpeg
1K4A0463.jpeg
1K4A1890.jpeg

Alle billeder er taget på tidligere workshop - du kan forvente samme stil billeder.

Udvikling både personligt og i din forretning

På dagen, vil der komme oplæg og aktiviteter der kan hjælpe dig med bedre indsigt i dig og din forretning. 

Du vil på workshoppen få en masse redskaber, som du kan gå hjem og bruge. 

Vi deler ud af oplæg, inspiration, erfaring og viden. Du kommer hjem med konkrete værktøjer og redskaber, som kan målrettes og tilpasses til dig, lige netop der hvor du er i din process, med din forretning. 

På dagen vil der også være forskellige workshops, hvilket betyder at du vil kunne gå fra eventet med helt klare og konkrete refleksioner, målrettet din virksomhed. 

Tid til at shine foran kameraet!

Der vil være mulighed for at få lidt tid foran kameraet, hvorefter du kan bruge dine billeder i din branding. 

Du får på dagen mulighed for, at få et mini-fotoshoot med Theresa. Der er mange rigtig fine områder omkring workshoppen, hvor billederne kan blive taget - du er selfølgelig med til at bestemme hvad der bedst passer til dig og din forretning. 

Du vil efterfølgende modtage en håndfuld billeder, som du kan bruge i din branding af din forretning, både på SoMe og på din hjemmeside fx.

Det giver fundamentet for et godt visuelt indtryk, hvilket er en vigtig del af din branding af din forretning - folk vil kende, før de køber! 

Hvem er vi? 

CU3A8306.jpg

Maria Berry

LIFE AND BUSINESS COACH

Maria er certificeret coach igennem Sofia Manning og er på nuværende tidspunkt ved at videreuddanne sig til mastercoach med speciale i stress, konflikthåndtering samt par og relationer - også hos Sofia Manning.

Marias mission er, gennem støtte, udvikling og refleksion at hjælpe dig til at skabe de forandringer, som du ønsker i dit liv, hjælpe dig til at du kan være hele dig i den her verden og skabe et meningsfuldt liv for dig, som du trives i. 

Igennem Marias arbejdsliv har hun arbejdet sammen med mange forskellige mennesker. Både som enkeltpersoner, grupper eller teams. Det gør, at hun har en bred menneskelig erfaring og har arbejdet sammen med mange forskellige typer mennesker. 


Maria har en positiv tilgang til livet. Hun har en grundlæggende tro på, at vi alle har et unikt bidrag til verden. Maria er ærlig og kærlig. Hun pakker ikke tingene ind, men går ind for en direkte og kærlig kommunikation begge veje rundt. 

Theresa Lassen

BRANDING FOTO- OG VIDEOGRAF

Theresa er selvstændig fotograf. Hun arbejder primært med andre selvstændige/iværksættere og hjælper dem med at få skabt personlige og attraktive billeder og videoer. 

Når det kommer til branding billeder og videoer, har Theresa på egen hånd oplevet hvilken forskel det kan gøre at have et godt visuelt førstehåndsindtryk. Vigtigheden i, at vise hvem du er som person og som ekspert på dit område. Vigtigheden i, at opbygge et stærkt brand og vise hvad du kan gøre for andre. 

Din visuelle idenditet er en afgørende faktor for, hvorvidt du kan skille dig ud fra mængden. Theresa er dybt passioneret omkring netop dette emne og for at hjælpe dig som selvstændig/iværksætter med billeder og videoer der kan give et friskt pust til din forretning. 

Theresa tror på, at hver forretning er så unik som personen der driver den. Og det er hendes job, at forstå din vision og bringe den til live. Hun brænder for, at fortælle din historie gennem billeder og videoer, så du kan komme igang med at tiltrække dine drømme  kunder. 

Theresa er eventyr- og rejselysten, elsker at være ude i naturen og sætter pris på en god samtale over en kop kaffe. Hun elsker at møde nye mennesker og det er især i mødet med andre passionerede personligheder at hun får boostet både sit humør og energi! 


 

✔️ En hel dag med aktiviteter, samtaler, sparring, fotoshoot og meget meget mere.

✔️ Nye bekendtskaber med andre ildsjæle

✔️ En gave fra Maria og Theresa til en værdi af 800,- 

✔️ Fotoshoot med Theresa inkl. 5 digitale billeder (mulighed for at tilkøbe flere efterfølgende) 

✔️ Smuk og motiverende lokation

✔️Sparring og oplæg om emner som udvikling, udfordringer, vækst, branding, forretning og andre spændende emner. 

✔️ Alt forplejning på dagen inkluderet


 

1520,-

EX MOMS

OBS! Kun 8 pladser i alt.

Først til mølle princip.

WORKSHOP

Netværk og udvikling for selvstændige

PRAKTISK

Hvornår?

D. 1. marts 2023 i København 
D. 26. april 2023 i Jylland

Hvor?

1. Marts i København.
26. April i Malling, Jylland. 

Hvem?

Eventet er for alle startups - så lige meget om du er coach, mentor, fotograf, massør, kosmetolog, bogholder - you name it, så er du velkommen. Også selvom du endnu ikke er startet op, men måske bare drømmer om det eller er lige ved at tage springet. 

Vi har valgt at alle faggrupper er velkomne, fordi vores erfaring viser os at forskellighederne virkelig kan skabe grobund for et fantastisk netværk og spændende snakke. Et netværk hvor man kan bruge hinanden, lære af hinanden, inspirere hinanden og være nysgerrig på andre faggrupper. 

Mange af de udfordringer og tanker man går med i opstarten, er også meget ens uanset hvilken faggruppe man kommer fra. 

Alt forplejning er inkluderet. 

Der er et begrænset antal pladser, så det vil derfor være et først til mølle princip. 

bottom of page