Hej ! Jeg er Theresa. 

Hvor skal jeg starte ? 

Jeg kunne jo godt fortælle alt muligt omkring mig, hvilken uddannelse jeg har og hvor mange år jeg har fotograferet. Men når jeg fotografere, så handler det om dig, jer. Så hvorfor ikke fortælle lidt om, hvordan det foregår når vi er ude på en fotosession. 

Jeg begyndte at fotografere, fordi jeg elskede hvordan man kunne skabe en historie og få en følelse frem, ud fra et billede. Jeg er en kæmpe menneske-elsker, og derfor er jeg så taknemmelig for, at det er det her jeg kan lave - for det er fantastisk at møde så mange nye, søde mennesker, fyldt med kærlighed ! 

Når vi fotografere, så gør vi det på vores måde - det vil sige, der er ikke to fotograferinger som er ens. Jeg læser lynhurtigt om du/I er til dans og leg, rolige billeder fyldt med latter og smil, eller de klassiske billeder til væggen hjemme hos mormor - og det hele er mere end OK! Jeg gør mit bedste for at opfylde jeres ønsker og vigtigst af alt, så gør vi sammen fotografering til en leg :) 

Så, jeg glæder mig til at høre fra dig, hvis du bare ikke kan vente med at få de fineste, kærligheds- og stemningsfyldte billeder ! 

// Theresa 

Kontakt 

info@therees.dk

Tlf; 42272105