Hej ! Jeg er Theresa. 

Hvor skal jeg starte ? 

Jeg kunne jo godt fortælle alt muligt omkring mig, hvilken uddannelse jeg har og hvor mange år jeg har fotograferet. Men når jeg fotografere, så handler det om dig, jer. Så hvorfor ikke fortælle lidt om, hvordan det foregår når vi er ude på en fotosession. 

Jeg begyndte at fotografere, fordi jeg elskede hvordan man kunne skabe en historie og få en følelse frem, ud fra et billede. Jeg er en kæmpe menneske-elsker, og derfor er jeg så taknemmelig for, at det er det her jeg kan lave - for det er fantastisk at møde så mange nye, søde mennesker, fyldt med kærlighed ! 

Når vi fotografere, så gør vi det på vores måde - det vil sige, der er ikke to fotograferinger som er ens. Jeg læser lynhurtigt om du/I er til dans og leg, rolige billeder fyldt med latter og smil, eller de klassiske billeder til væggen hjemme hos mormor - og det hele er mere end OK! Jeg gør mit bedste for at opfylde jeres ønsker og vigtigst af alt, så gør vi sammen fotografering til en leg :) 

Så, jeg glæder mig til at høre fra dig, hvis du bare ikke kan vente med at få de fineste, kærligheds- og stemningsfyldte billeder ! 

// Theresa 

Kontakt 

info@therees.dk

Tlf; 42272105

Anbefalinger: 
 
Jeg kan varmt anbefale Theresa som fotograf! Hun er en sød, naturlig og meget dygtig fotograf, som har taget nogle fantastiske billeder af vores familie. Theresa er meget børnevenlig, så vores børn var helt trygge ved situationen. Vi vil helt sikkert vende tilbage og få taget flere billeder af hende i fremtiden :)


Theresa har taget nogle helt fantastiske billeder, primært af vores søn, som var meget generet under forløbet. Alligevel har hun formået at få fanget mange gode og naturlige øjeblikke.Hun får vores varmeste anbefaling med på vejen, og vi vil uden tvivl have hende i tankerne næste gang vi skal have taget billeder.


Theresa er så sød, behagelig og naturlig. Det var en rigtig god oplevelse at få taget billederne, og vi er ovenud begejstrede for resultatet. Vi vil helt sikkert bruge Theresa som fotograf igen en anden gang.


Theresa er en super sød fotograf og ikke mindst sød pige. Hun er virkelig dygtig til hendes arbejde og hun tager sig tid til at tage billederne, uanset udfordringer. Hun fanger de mest fantastiske øjeblikke, nærmest uden man ser hun gør det. Og så er hun hurtig til at svare og sende dig billederne! Helt klart anbefalelsesværdig og bestemt ikke sidste gang vi får taget billeder hos Theresa!


Jeg vil varmt anbefale Theresa. Hun er både sød og meget dygtig. Resultatet er af højeste kvalitet og yderst tilfredsstillende. Næste gang jeg skal bruge en fotograf er hun klart mit første valg.