top of page

Handelsbetingelser

Booking 
Du booker din fotografering ved at kontakte mig via min bookingformular.
Husk at skrive hvilken type fotografering du ønsker, og hvornår du ønsker at fotograferingen skal finde sted. Jeg køre primært i Jylland, men det er også muligt at booke mig til andre steder i landet. Når vi har fundet en dato og tidspunkt, modtager du først en skriftlig aftale på mail som du skal bekræfte. Når den skriftlige aftale er bekræftet, sender jeg en faktura med depositum. Depositum gælder som reservation af dato + tidspunkt.
 


Betaling
Når du modtager din faktura, skal du være opmærksom på at der skal indbetales et depositum før at aftalen er gældende. Depositummet er 500kr. for børne/familie, nyfødt/baby, og par fotografering. For bryllupper er depositummet 1.500 kr. 

Dato + tidspunkt er først endeligt booket, når depositum er betalt. 

 Betaling af det resterende beløb skal betales senest på dagen for fotograferingen. 


Aflysning 

Depositum refunderes kun, hvis aftalen aflyses af Fotograf Theresa Lassen. Hvis det skulle ske, at I selv aflyser aftalen, bliver depositum ikke tilbagebetalt.

OBS. Hvis vejret er så dårligt, at fotograferingen ikke kan udføres, finder vi sammen en ny dato - og depositum skal IKKE betales igen.

Aflysning af bryllupsfotografering: 

Aftalen kan af Fotograf Theresa Lassen ophæves ved alvorlig sygdom, dødsfald eller andre ting som direkte forhindrer opgavens udførelse. Sker dette, annulleres/tilbageføres den fulde indbetaling.

Ved ophævelse heraf, vil jeg gerne hjælpe med at finde en anden dygtig fotograf i mit netværk til opgaven. 

Depositum er på 1500 kr. Depositum er bindende, og tilbageføres kun hvis Fotograf Theresa Lassen af førnævnte årsager ikke kan udføre opgaven. Vælger kunde at bruge en anden fotograf, tilbageføres depositum ikke.

Levering af de færdige billeder
I modtager jeres billeder via et online galleri, hvor I udvælger og bestiller jeres ønskede billeder. Billederne i galleriet er efterbehandlet når I ser dem. Når I har udvalgt jeres ønskede billeder og betalt for tilkøb af disse, modtager I et link så I kan downloade billederne. I får alle jeres udvalgte billeder både i farver og  sort/hvid. Der leveres ingen billeder (hverken digitalt eller som print) førend at betalingen er modtaget. 

Det er ikke tilladt at bruge/videresende billeder med vandmærke over. Overskrides dette, vil billederne blive faktureret.   


Har I har behov for råd og vejledning ift. billedeudvælgelsen, kan I altid kontakte mig inden I vælger jeres billeder.

 

Der leveres ingen rå filer. 


Fortrydelsesret
Fortrydelsesretten for fotograferingen frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt. Fortrydelsesretten for de leverede digitale billeder frafalder, så snart disse er udvalgt og downloadet af kunden. For print og andre produkter frafalder fortrydelsesretten så snart at disse er bestilt.  Er man ikke tilfreds med resultatet efter ens fotografering, er det vigtigt at man giver udtryk for dette inden udvælgelsen af billederne. Har man modtaget og downloadet eller hentet sine produkter eller print, bliver opgaven set som afsluttet. Tilkøb af filer og print

Digitale filer, print og produkter tilkøbes efter fotograferingen. Se min prisliste her
 

Ophavsret

 

Brug af billeder på fotografens sider og sociale medier 

Jeg har som fotograf altid ophavsretten over billederne, og har derfor også ret til at bestemme hvilke billeder jeg ønsker at benytte i min markedsføring og i mit portfolio. Når det er sagt, så sørger jeg altid for at have en klar aftale med kunden ift. brugen af billeder på de sociale medier. Jeg accepterer selfølgelig, hvis du/I ikke ønsker dine/jeres billeder offentliggjort. 

 

Brug af købte billeder på de sociale medier

Du må gerne bruge dine købte billeder på de sociale medier. Jeg ser gerne, at du har nævnt mig som fotograf, når du offentliggør billederne.
Det kan være fristende at ligge et filter over billederne på f.eks Instagram, men dette fraråder jeg på det kraftigste. Det ændrer det kunstneriske udtryk som jeg har sat på billederne, og også min "signatur" som fotograf. Ønsker du en anden type redigering, er du mere end velkommen til at kontakte mig.   

​​
 

bottom of page