Handelsbetingelser

Booking 
Du booker din fotografering ved at kontakte mig via min bookingformular.
Husk at skrive hvilken type fotografering du ønsker, og hvornår du ønsker at fotograferingen skal finde sted. Jeg køre primært i Jylland, men det er også muligt at booke mig til andre steder i landet. Når vi har fundet en dato og tidspunkt, modtager du en faktura med depositum på din mail. Denne er samtidig din bookingbekræftelse. 
 


Betaling
Når du modtager din faktura, skal du være opmærksom på at der skal indbetales et depositum før at aftalen er gældende. Depositummet er 500kr. for børne/familie, nyfødt/baby, og parfotografering. For bryllupper er depositummet 1.500 kr.

 Betaling skal ske inden 7 dage, via bankoverførsel eller kontant. Det resterende beløb skal betales senest på dagen for fotograferingen. 


Aflysning 

 Aflysning eller ændring af tiden skal ske senest 1 uge før den aftalte tid. Ved aflysning mindre end en uge før fotograferingen, tilbagebetales 50% af depositum (250kr. ved familie-, børn-, baby- og parfotografering). Ved aflysning mindre end 48 timer før fotograferingen, bliver depositum ikke tilbagebetalt. Det er muligt at aftale en ny tid, hvor nyt depositum på 500kr skal betales. Ved aflysning fra fotografens side, får du/I selfølgelig tilbagebetalt jeres fulde depositum. Ved manglende betaling udsendes der en påmindelse. Hvis denne ignoreres pålægges beløbet 100 kr. i rykkergebyr.  

Aflysning af bryllupsfotografering: 

I tilfælde af, at kunden aflyser fotografen mindre end 3 måneder før den aftalte dato, så vil 30% af det samlede beløb blive opkrævet, dog på mindst 1500 kr. Bliver fotografen aflyst mindre end 48 timer før den aftalte dato, opkræves 75% af det fulde beløb.  Ved aflysning fra fotografens side, får du/I selfølgelig tilbagebetalt jeres fulde depositum. Ved manglende betaling udsendes der en påmindelse. Hvis denne ignoreres pålægges beløbet 100 kr. i rykkergebyr.  

Levering af de færdige billeder
I modtager jeres billeder via et online galleri, hvor I udvælger og bestiller jeres ønskede billeder. Billederne i galleriet er efterbehandlet når I ser dem. Når I har udvalgt jeres ønskede billeder, modtager I et link med adgang til disse. I får alle jeres udvalgte billeder både i farver og  sort/hvid. Der leveres ingen billeder (hverken digitalt eller som print) førend at betalingen er modtaget. 

Det er ikke tilladt at bruge/videresende billeder med vandmærke over. Overskrides dette, vil billederne blive faktureret.   


Har I har behov for råd og vejledning ift. billedeudvælgelsen, kan I altid booke en gratis tid ved mig, inden du/I træffer jeres beslutning. 


Fortrydelsesret
Fortrydelsesretten for fotograferingen frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt. Fortrydelsesretten for de leverede digitale billeder frafalder, så snart disse er udvalgt og downloadet af kunden. For print og andre produkter frafalder fortrydelsesretten så snart at disse er sendt til bestilling. Er man ikke tilfreds med resultatet efter ens fotografering, er det vigtigt at man giver udtryk for dette inden udvælgelsen af billederne. Har man modtaget og downloadet eller hentet sine produkter eller print, bliver opgaven set som afsluttet. Tilkøb af filer og print

Digitale filer, print og produkter tilkøbes efter fotograferingen. Se min prisliste her
 

Ophavsret

 

Brug af billeder på fotografens sider og sociale medier 

Jeg har som fotograf altid ophavsretten over billederne, og har derfor også ret til at bestemme hvilke billeder jeg ønsker at benytte i min markedsføring og i mit portfolio. Når det er sagt, så sørger jeg altid for at have en klar aftale med kunden ift. brugen af billeder på de sociale medier. Jeg accepterer selfølgelig, hvis du/I ikke ønsker dine/jeres billeder offentliggjort. 

 

Brug af købte billeder på de sociale medier

Du må gerne bruge dine købte billeder på de sociale medier. Jeg ser gerne, at du har nævnt mig som fotograf, når du offentliggør billederne.
Det kan være fristende at ligge et filter over billederne på f.eks Instagram, men dette fraråder jeg på det kraftigste. Det ændrer det kunstneriske udtryk som jeg har sat på billederne, og også min "signatur" som fotograf. Ønsker du en anden type redigering, er du mere end velkommen til at kontakte mig.   

​​
 

  • Facebook
  • Instagram
Fotograf Theresa Lassen 
Info@therees.dk
 42 27 21 05 
 COPYRIGHT FOTOGRAF THERESA LASSEN 2023 - CVR 41411325 - ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES
se handelsbetingelser